fredag 9 maj 2008

Litet tack!

Salta men superbisarra bönor heter det om Ankan och moi i Fredriks blogg. Underbart. Men vad betyder det? Fint att Fredrik tackar alla han jobbat med den här säsongen. Det ska jag också göra.

Tack alla som jobbat i studion på Studio Belinda, ni får mig på gott humör.
Tack Fredrik. Jag har skrattat mycket. Och ibland rivit mitt hår precis som du har gjort.
Tack Magnus för din klipp och klistra-talang plus alla uppmuntrande sms.
Tack Niklas för att DU är den salta av oss alla.
Tack hela Studio Virtanen-redaktionen för att ni stått ut med Anikas och min grabbiga jargong. Jag vet att det inte varit lätt och att ni rodnat mycket och känt er obekväma. Förlåt också för att vi retat er för er bokklubb och att ni läser Grottbjörnens folk.
Tack Modern TV (Monica och Petter)- nu skiljs vi åt men no hard feelings hoppas jag! Det var väldigt kul att få den här chansen.
Tack Mia, jag önskar vi hade fått jobba mer med dig.
Tack framförallt till Anika, utan dig vet jag inte om jag haft något hår kvar på huvudet. Du är helt grym, jag förstår att alla drar i dig...
Tack Yogachefen och resten av hotshottens på TV8 som är schyssta.

3 kommentarer:

Kicks sa...

Sitter just nu och tittar på tv 8 webb tv. YES! Nu kan jag titta på dina program. Hann tyvärr bara se ett innan. Gillade programmet med Magnus Betnér jag förstår precis vad han menar "ut med ångesten" Håller med till 100% Ytligt jävla skitliv! Belinda, Du verkar vara en supergo tjej. Jag gillar det Du skriver på bloggen och jag är en hård kritiker :o) Ha en Skön helg!

Vera sa...

Tack Belinda Olsson säger jag!
Längtar till nästa säsong!
Kram Vera

Belinda sa...

Tack Vera. Och tack till er alla tittare och bloggläsare! puss!