torsdag 29 maj 2008

Sniffa lim och spela fotboll.


OVAN: Bilden av en vinnare.

Jag vaknade i soffan idag. Torr i halsen och bakfull. Jag var klädd i kalsonger och en gul skjorta med rödvinsfläckar på. Så här i efterhand: Det var en okej kväll.
Trots allt.
Ni vet inte vad sjävla "trots allt" grundar sig i, och det spelar kanske ingen roll, något är hursomhelst åt helvete, jag har ingen lust att skriva om det.
Men det har varit bättre.
Och detta skötte jag med en på alla sätt ambitiös fylla. Och det blev en okej kväll. Först: Resuméfesten. Tänk att de höll en hel fest för att fira att jag kom på 892 312:e plats. Tjugotvå placeringar efter Gert Fylking. Det tycker jag var en fin gest. En hel fest för lilla mig.
Sedan gick jag till Humlan. Alla ställen som involverar bardisk och rökning ter sig alltid i någon bemärkelse sympatiska i min bok. Jag hängde med mina två vapendragare Peter och Kristofer. Jag snackade med Hanna och Viktor på Stureplan.se, Klara på 1000apor, Jessica på Expressen och en massa annat trevligt folk. Ja, just det: Elin Kling! Hon hade en riktig tv-programidé som involverade rumänska barn som sniffar lim och hon som spelar fotboll med dem. Jag minns inte exakt, men det lät som en hit. Hon är dessutom från Mariestad. Modebloggare från Mariestad! Det är stort.

Jag vet inte varför jag skriver om vilka jag har pratat med. Jag kan inte tänka mig något tråkigare. Med tanke på hur tråkigt det var att skriva måste det vara outhärdligt att läsa.
Jag ber om ursäkt för detta.

I ALLA FALL.

Sedan åkte jag hem. Ambitionen var att fylleblogga. Men jag somnade i soffan. Det är jag glad för. Med tanke på hur förbannad jag var när jag kom hem hade det antagligen slutat med åtal. Eller att ni skulle tro att Sandahls dagar var räknade. Det var de inte, kan jag meddela er.

För här sitter jag.
Och bloggar.
I kalsonger och en gul skjorta med rödvinsfläckar på.


/Ronnie.

8 kommentarer:

Jenny sa...

När kommer Belinda hem?

rödluvan sa...

du ser horny/galen ut;).....hoppas dagen idag är snäll mot dig!

Anna sa...

du får inte sluta blogga, jag kommer gå i bitar. Lova. Ja?

Lína sa...

Hej Ronnie. Kul att du bloggar. Jag gillar din berättarton. Och det sköna med en blogg är att man får vara hur jävla oseriös man vill (och till och med skriva slarvigt). Lev väl!

Ida sa...

Rödvinsfläckar tas lättast bort med hjälp av salt och kallt vatten.

Anonym sa...

Kom på en sak. Lika som bär: Ronnie Sandahl och Henrik Berggren i Broder Daniel!

Lisa sa...

Nej, nej. Rödvinsfläckar tas bäst bort med vitt vin. Kör samma outfit (när du bloggar heter dina kläder outfit) ikväll. Byt färg på vinet och spill så mycket du bara kan.

Husmorsknep.

rödluvan sa...

dog du?
... ... ... ............................................................................................................................kom tillbaka!