onsdag 21 maj 2008

Fuck alla morsor

Jag ska bara umgås med pappor i fortsättningen. De är tusen gånger mer avslappnade i sin föräldraroll än vad vi mammor är. Jag är så trött på allt morseri, alla som har åsikter om hur man föder barn, amning, dagistider och tusen andra saker. Det bloggas om graviditeter som om ingen annan någonsin före fött en unge och vi slåss om att få pris för vår uppfostran. Vi är alla små experter hela bunten medan farsorna softar och tänker själva. Jag var i affären idag för att köpa upp mig på välling i tetrapack för Kreta. Ett flak med tjugo stycken baxade jag fram till kassan. Lyxigt värre. Då ser jag en morsa som precis betalt och packat ner sina varor, hon stannar till, stirrar på mina vällingar, skakar på huvudet och rynkar på näsan. Hur kan man ens vilja värdera en sådan sak som en annan människas vällinginköp? Och varför tar jag åt mig? Jag blir så trött på mig själv. Jag ska lägga ner mig själv.

3 kommentarer:

Anna sa...

Du skulle bara lett åt henne och vinkat...

Amen vad f-n Belinda, ryck upp dig! Ta nu den där näsfrynande blåsmorsan med nollkoll och vik ihop henne på mitten. Sen viker du en gång till och slutligen en tredje gång. Häll lite torkad pepparmynta i ett veck och rulla sen ihop alltsammans på längden. Tänd och rök långsamt.

Det doftar himmelskt.
Det smakar ljuvligt.

Snegurotjka sa...

Visst blir man ledsen? Både för kommentarerna, blickarna och för att man inte bara kan skita i dom. Själv så är jag på avgiftning från alla föräldraforum på nätet för jag kan inte låta bli att läsa alla trådar som handlar om att man idag såg en mamma (aldrig pappor) som rökte/skrek åt sina barn/lät någon annan trösta barnet och hur hemskt detta är.

Kicks sa...

Kanske hade hon tourettes syndrom då är hon förlåten... Troligtvis har hon ett skitliv och måste spy över lite på oss andra. Annas tips tycker jag verkar utmärkt ska pröva det:o)