fredag 16 maj 2008

Hasch och junibacken

Ibland ser jag mig själv utifrån. Som idag, stressad, springer omkring på Junibacken och försöker fånga alla barnen, mormor i släptåg... då tänker jag att mormor måste tycka att hennes dotter blev väldigt uptight. Fast hon säger att hon inte alls tycker så. men mammor ljuger. Det är deras jobb. Annars måste jag säga en sak om Junibacken där vi befunnit oss hela eftermiddagen. Det sägs att hasch kan utlösa mentalsjukdomar, typ schizofreni. Jag tror inte det. Jag tror att Junibacken kan få en schizofren stackare att blomma ut. En före detta Bollibompaprogramledare var där med sin unge. Jag kom på mig själv med att försöka vara hurtigare än jag är, när vi satt mittemot varandra i samma lekhörna. P-a-t-e-t-i-s-k-t.

4 kommentarer:

Jenny sa...

Du kanske skulle ta å leta reda på den där stringmorsan i Grekland eller vart dom nu åkte?? Jag hämtade Fritidsresors katalog. Jag vill till Maldiverna. Kostar bara 60 000 för 2 veckor. Måste starta bageri först så jag har råd att åka. Ha!

Johanna sa...

Var det hon Sara någonting? Det var länge sen man såg henne på bolibompa.

Belinda sa...

INte Sara. Liten mörk tjej, Ayla?

Vicktoria sa...

Haha, hon var den hurtigaste morsan på Nytis för någon vecka sedan. Jag gjorde som du; överkompenserade. Och ja, m y c k e t patetisk.

/V