tisdag 20 maj 2008

Flickan som försvann

Såg ni dokumentären på fyran om Madeleine som försvann i Portugal. Shit shit shit. Vad ska man tro?

5 kommentarer:

Nikki sa...

a jag satt helt gråtfärdig hela jäkla programmet. Lilla flicka.

Anonym sa...

ja, fa van ska man tro. var övertygad om att det var föräldrarna tills jag såg dem på tv. verkar osannolikt nu. men var är hon!? kan folk verkligen bara försvinna så där? verkar så omodernt på nåt sätt.

Hanna sa...

Jag bodde i Storbritannien när det där hände och följde medierapporteringen där. Jag är helt övertygad om att föräldrarna inte har något med det att göra. De teorier som först fram om det är ju helt osannolika och jag tycker dessutom inte, som vissa, att det är konstigt att de gick till media. Att få ut sitt meddelande i sky news måste ju vara bland det bästa man kan göra när ens unge är försvunnen och man är frustrerad över hur den lokala polisen hanterar ärendet.

Belinda sa...

Håller med. Jag trodde ett tag också att de hade dödat sin egen unge men nu fattar man att man bara ska hålla käften. Det var en bra dokumentär. Vem som än gjort det, det är så tragiskt.

Maria Hansson sa...

Det som slog mig är vilken skillnad det blir om barn till välbärgade försvinner i förhållande till alla hundratals (?) barn som försvinner in i människohandel etc där föräldrarna inte alls är så resursstarka. Samma lidande, men social klass blir så tydligt vilka knappar föräldrarna kan trycka på. Hoppas att lilla flickan Madeleine och alla andra bortrövade barn får komma hem till sina mammor och pappor igen!
//
Maria Hansson