söndag 18 maj 2008

Bättre sent än aldrig- Min hiss/diss från i fredags i Aftonbladet

HISS
I Sanningens ögonblick har en kille nu avslöjat att han går till prostituerad, en annan att han vill att hans tjej ska ha silikonbröst, en tredje att han gillar kvinnokläder. Och högts på redaktionens önskelista inför höstens kändisomgång är kronprinsessan Victoria. Hahahaha! Lycka till!

HISS
Carolina Gynning går till fyran. Bra! Hon höll på att sabba sin karriär med amfetaminprogrammet I huvudet på… men nu kan hon hitta tillbaka till det bästa med Carolina Gynning!

DISS
Jag gillar bara en jack russel terrier och den heter Molly. Resten är ettriga och sura jävlar. Men nu har Prinsessan Madeleine skaffat en så det är bara att vänta några veckor så har hela Sveriges powerwalkdunvästmallorcaslingadehuliganliga en ettrig terrier vid sin sida. Enda positiva är att knähunden kanske äntligen är ute då?

DISS
Just nu är världen kaos. Skräckfarsan i Österrike, morden i Arboga, Engla, översvämning I Burma, jordbävning I Kina.
Det kanske faktiskt är på sin plats att vi är tacksamma över vår tur.

Veckans puma
Charlotte Perrelli som kämpar på därborta I öst

2 kommentarer:

Nicke sa...

Skön önskedröm att ha Victoria....kan se hur fröken får frågan: Har du någon gång känt att du vill be hela svenska folket dra åt helvete? Och hur hon förtvivlat söker Silvias stålblick men inser att hon är stekt:)

Belinda sa...

Exakt. Eler har du någonsin önskat att Daniel hade större snopp