fredag 16 maj 2008

Min nya bildbyline


FOTO: Carolina Byrmo
Jag tycker att den blev lite blek och "kompakt" i tidningen. Men så tänker jag att sådant måste man lära sig leva med. Så nu gör jag det. Den är rätt fin ändå. Jag ser för snäll ut som vanligt. Som mjölkerskan. Jag måste verkligen jobba på min rockiga look eller bara lägga ner. Lägga ner kanske? Fast min lugg är lite rockig.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Fin juh!

Nu vill jag se bild på den rockiga luggen.

// Jenny

Jenny sa...

Du ser ganska smal ut! (Men min betydelse på ordet ganska) rätt frän och uppkäftig på en å samma gång. Jag vill också ha en bildbyline:-) Eller ett bageri. Vilket som funkar bra.

Johan sa...

Du ser både snygg och snäll ut.
Du får tuffa till dig. :-)

R sa...

Din bild påminner mig om 80-talets Lena Ph, då hon var tjejen från Vetlanda som precis erövrat Sverige, flyttat till Sthlm med sina hemsydda outfits. Lena Ph var ung och fräsch trots sina lantisoutfits.

Din bild däremot, visar en desperat nästan-medelårskvinna i en olycklig minikjol och en outfit direkt från sin tonårsdotters garderob.

Om du har en stylist borde hon få sparken. Om du kom på den här outfitten helt själv borde du ringa Linda Skugges stylist- för den stylisten har förvandlat en ofashionabel Linda till en riktigt snygg kvinna.

Belinda sa...

Ha! Det är underbart. Len pH på 80-talet. plus medeålders tant! Love it!

Anonym sa...

Du är vrålsnygg på bilden på den här bloggen! Sen så tycker jag att du aldrig varit snyggare än när MAMA stylade dig till omslaget där - kan ni inte anlita den stylisten och fotografen igen???