söndag 25 maj 2008

Istället för att blogga: fosterställning.Man tömmer barskåpet hos sin vän Peter. Man kollar på Meloditjosan. Man "övertalas" att sjunga "To be with you" på Singstar. Man vinner.

Man vill kräkas, plötsligt.

Man blundar och tänker att det känns som när man var fjorton, när man bara blundade och hoppades att det skulle vara över snart.
Sedan tänker man på den där scenen i Roy Anderssons "En kärlekshistoria" när Annikas pappa står på kräftskivan och krossar vinpavor mot en klippa och skriker att om han skulle hålla ett tal så skulle han hålla ett tal till HELA mänskligheten, och man byter ut talet mot kräks, att om man skulle kräkas så skulle man kräkas över hela mänskligheten, och man tänker att det kanske vore något att blogga om, och man tänker inte alls att det skulle bli ett alldeles vidrigt och konstigt inlägg, helt utan rimlighet.

Man lägger sig bakom en soffa.
Man lägger sig på balkongen.
Man lägger sig på ett badrumsgolv och försöker kräkas men somnar.
Man vaknar på ett badrumsgolv.

Man känner sig som fjorton år.

Man går hem, det känns som en walk of shame, minus det knapplösa knullet.

Man börjar blogga.


/Ronnie.

4 kommentarer:

David sa...

Man önskar att han var lite tydligare med referensen till gravidbilden.

Anonym sa...

Grattis till Singstarvinsten! Jag är värdelös på Singstar, har nog aldrig vunnit en duell, men tycker att det är superkul.

Tråkigare med den tokiga fyllan förstås, bra att du är vid liv fortfarande, och tur att du verkar ha hjärnceller så att det räcker och blir över trots att du nog dödade av en mindre armé inatt!

-johanna

Anonym sa...

Hjälp vad mycket mer vulgär du framstår som i din blogg än i krönikorna,.. Men fortsätt så, det är kul! Jag fattar också att det inte går att skriva samma saker i krönikorna som i bloggen men jag blev bara lite förvånad, tänker på dig som en sån där rar kille som bara vill hålla handen med tjejer och se dem djupt i ögonen... en sån typ som gifter sig tidigt med nån urgullig tjej med stora bruna rådjursögon, liksom. Nu känns du mer som en vanlig snubbe! Det är uppfriskande!

Hoppas att du bara haft mycket att göra under helgen för jag har redan blivit helt kär i din blogg och har uppdaterat den tusen gånger i hopp om att det ska ha kommit nåt nytt... Håller tummarna för mer action igen i veckan! Kram!

Gunnar sa...

Du vet väl att det inte är bra att bli sådär full? Speciellt inte för unga människor som du.