måndag 12 maj 2008

Missa inte mig i Mix Megapol 16.00

Idag är jag med i radion, Mix Megapol, kring 16.00. Minns inte tiden exakt. Annars har jag varit en sväng på Aftonbladet för att ta ny somriga bildbyline. Asså, allt är Daniel Nyhléns fel. Minns ni honom, skvaller reportern? Var det inte han som började med photoshoppade bilder på sig själv? Nu ska alla i alla fall posera. sminkade och uppklädda till tänderna. Vi ser inte ut som vi gör i verkligheten längre. Jag klagar inte, jag vill också vara skitsnygg på bild, men det finns ett lätt löjligt drag över det eftersom vi ska föreställa journalister, inte modedockor. Men världens bästa smink/stajlist/hårkonstnär trollade med mig idag- Anna Frid. Hon smörjde in mig med en brunkräm (på benen) som var heeelt suverän. Det var en flamingo på flaskan, har glömt vad den heter, och man kan köpa den på Sephora. Nu ska jag tvinga Fredrik köpa den till mig, han ska snart resa. Jag ska också resa snart, fast till Kreta. Tror inte att de har Sephora på Kreta.

Tänkte shoppa baddräkt senare i veckan. Fy. Fan. Vad. Jobbigt. På. Riktigt. Jobbigt. Nu ångrar jag att jag raljerat över alla som legat i hårdträning för beach 2008. Det var ju bara ett dåligt försvar. För att jag är lat. Lovar full rapport från ett provrum på gränsen till nervsammanbrott.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låt oss följa med på resan! Okej. Jag förstår. SEMESTER. Men en blogg kan man aldrig heeelt semestra i från, det förstår du va? ;P

Belinda sa...

Klart ni får följa med. Finns det Bamseklubb finns det väl datorer