onsdag 7 maj 2008

Vad ska jag läsa?

Jag ska börja läsa igen. Jag har inte läst ut en bok sedan Blonde. Den var i och för sig väldigt bra. Problemet är att jag har ingen lust för "tunga", ingen känsla för chic-lit men inte heller någon längtan efter sönderhajpade böcker. Vad finns då kvar? Våldtäkt och romantik av Katrine Kielos kanske? Eller blir det tung hajpad chic-lit?

9 kommentarer:

Amanda sa...

Bokhora.se har bra boktips alltid.

Du Belinda, kan inte du berätta lite om hur det var bakom kulisserna på det sköna tv-programmet där du, Kerstin Thorvall, Birgitta Stenberg och nån mer kvinna satt i svart och ansiktglitter och orerade en sommar för kanske 8 år sedan, det var ju suveränt? Kom att tänka på det eftersom Linda Unnhem bloggar om Kerstin idag och undrar hur hon har det. Tack!

Anonym sa...

Du ska läsa ur vulkanens mun! Av helena von zweigbergk! skitbra.

Anonym sa...

Vad konstigt, tänkte precis innan idag att jag också ville börja läsa igen och funderade i samma banor som du. Tänkte försöka leta upp någon bok-blogg eller nåt, borde ju finnas någon som har samma smak som en själv.. lite jobbigt att leta bara! Hoppas du får några tips som jag också kan ta del av.

Anonym sa...

Hedman/Rasti: Tjuvlyssnat

Om du inte redan läst dessa, eller du tittar in på deras site titt som tätt så du bespar dig pengarna? Well, hur som haver så tipsar jag om denna =
lättläst och underhållande!

Anonym sa...

se en film istället/också! "into the wild". EXTREMT BRA!!!

Jessica sa...

en helt underbar bok är I skuggan av ett brott av Helena Henschen. Låter som en trist deckare på titeln men det är en fantastisk roman, välskriven och ljuv. Kan även tipsa om Flyga drake av Khaled Hosseini, den har du nog hört om nu med filmen och allt. Läs min bokblogg om du vill ha fler tips! http://stellasbokblogg.blogg.se

Anonym sa...

Busters öron av Maria Ernestam (tror jag hon heter) eller Flyga drake är mina tips.

// Jenny

Ina sa...

Jag säger det till dig också. Om du gillar lite spänning så läs John AJvide Lindqvists "Låt den rätte komma in".
Den är otroligt bra.

En Mölnbobos Liv sa...

Jag har också ett tips - Tisdagarna med Morrie, den gillade jag. Kommer inte ihåg vad författaren heter men Mitch någonting.