tisdag 4 mars 2008

Blekfet och trött

Jag har varit lite off idag. Jättetrött. Kännner att jag tänker för mycket på teveprogrammet. Men min man tjatade med mig ut på lunch med honom och vår kompis Daniel Boyacioglou. Daniel är ett underbarn, poet, författare, musiker och nu skriver han en opera åt ja, just det, Operan, och han är långt i från trettio. Jag tror att han är 26. Galet. Folk börjar jobba medan de fortfarande är spermier nu för tiden. Snart leder en spermie mitt program. Jävla spermier. Det var skitmysigt att skrota omkring trots att jag skulle skriva en krönika åt Aftonbladet och borde åkt hem. Det är ändå lyx att kunna bestämma sina egna arbetstider någorlunda, så jag ska inte klaga.

Men jag är trött. Och jag ser trött ut. Håret är fett och jag är blek. Blekfet. Men jag sprang på Nour El Refai på H&M på Götgatan i alla fall (klart jag hinner H&M hur trött jag än är). Då blev jag glad. Hon verkar ta all Melodifestivalkritik med ro kan jag meddela.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nour äger. Extra roligt just nu att nationen (aka licensbetalare) "rasar" mot Björn G's uteblivande på lördag. Klart att han är mer älskad än nour. Arisk, söt, snäll. Fan. Hatar folk.

Fanny sa...

Daniel är inte bara ett underbarn, han är underbart snygg också.
Satte upp en bild på honom i fabriken jag jobbar. Den blev nedsliten av en svartsjuk man.

Fridah sa...

Nej, hänger du med Daniel Boyacioglu? Han är ju så jäääla bra! Kan inte du säga till honom att släppa någon ny fin diktsamling snart, i stil med Istället För Hiphop.