måndag 28 april 2008

Botox-Fredrik

I kväll är det alltså världspremiär på reportaget "Botox-Fredrik". Det är inte så att Studio Belinda vill promota just skönhetsingrepp som något extra viktigt. Men vi anser att det är upp till var och en naturligtvis. Alla äger sin egen kropp. remember! Det vi vill är att ta reda på om denna växande trend med små sprutor i ansiktet som ofta framställs som så "naturligt" och "enkelt" verkligen är just detta. Gör man det på en lunch? Blir resultatet bra? Hur går det till? Akademikliniken var schyssta nog att stå ut med oss, tack för det!

Att vi valde Fredrik som "testperson" beror på att många säkert förväntar sig att jag som tjej ska göra det. Det var också enklare att låta Fredrik göra det och få en "rolig" vinkel på det. Hade jag suttit där men sprutan i pannan hade alla bara sett det som "jaja, det var dags för henne nu" och kanske tyckt att det var tragisk att jag visade upp det. Med Fredrik kan man få fram det lite bisarra och lustiga i behandlingen också. Men även det rörande med hur utelämnad en man (kvinna) är med sitt ansikte.

Plus att det var tillfredställande att höra honom skrika som en liten gris hehe...

Plusplusplus att det blir ett fantastiskt snack i kväll om skönhet och åldrande med Margareta Winberg, Anna Pettersson vd på Eriksbergskliniken och Pontus Gårdinger.

Ni vill inte missa kvällens program! Klockan 21 på TV8.

1 kommentar:

Anonym sa...

Usch för botox. Det enda jag själv skulle kunna göra är att fixa nosen för den har jag aldrig varit nöjd med. Men sånt där sprut gör ju att man inte kan avläsa människor längre för deras ansikten avslöjar typ ingenting. Kan du inte ha med han i ditt program Henrik Fexeus eller vad han nu heter han skrev om nåt sånt i sin bok Konsten att läsa tankar.