måndag 7 april 2008

Jag ska ligga med Christer Sjögren

Carina Bergs "Berg flyttar in" hade 1,5 miljoner tittare. Jag vet vad jag måste göra nu! Jag ska ligga med Christer Sjögren live on tape, om han vill. Då kan jag slå Berg. Kanske.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Vill du det då? Jag har aldrig förstått mig på kvinnor som knullar med Christer! ha ha... Men testa, han kanske är bra!

Anonym sa...

Haha... Heej förresten! Hittade din blogg efter lite letande (vet inte hur svårt det kan vara eg, men jag lyckades med att inte hitta ngt alls). Hoppas ni mår bra allihop. Vi är tillbaks i stan igen :-) Pontus pratar om er och saknar sin E. Vore kul att höras nån dag! Hälsa familjen från oss.
Kram Linda o Pontus

Anonym sa...

Din blogg är min favorit blogg.

Anonym sa...

Men alltså. Carina Berg skulle ju vara så nyfiken å frågvis hemma hos sina "kompisar". Men hos Lasse Berghagen... När Härenstam överlämnade en påse med "nåt" (som såg ut som en bok) å han påpekade för Lasse att han inte fick ta fram den "nu". Hallå, hade jag varit Carina Berg hade jag blivit skitnyfiken och ställt tusen frågor. Jag blev bara irriterad! JAG VILL VETA VAD SOM LÅG I DEN DÄR PÅSEN!

Belinda sa...

Linda, mejla mig bumb på belinda.olsson@moderntv.se- Typ NUUU!
Saknar Pontus och dig.

Belinda sa...

Jah ska inte ligga med Christer Sjögren haha...

Belinda sa...

Jah ska inte ligga med Christer Sjögren haha...

Belinda sa...

amandah. taaack!

Anonym sa...

jag är inte säker på att christer sjögren vill ligga med dig.

Belinda sa...

Inte jag heller...

Anonym sa...

Jag är inte säker på att Christer Sjögren KAN ligga med dig. Av hans smile att döma lider han troligen av erektionsproblem.

Anonym sa...

Mindre snuskigt vore det att istället byta kanal från åttan till fyran:-) Då skulle du lätt bräcka CARINA BERG och du slipper ligga med Sjögren.