måndag 28 april 2008

Margareta Winberg var skön

Margareta Winberg var för skön. Hon tog verkligen sin roll som Pontus Gårdingers domare på allvar. Efteråt brummade hon från studion i sin egen ljusblå gamla volvo. Om ni mot all förmodan missade detta superprogram är det repris i morgon kl 12.

1 kommentar:

Ina sa...

Jättebra program igår!

Jag måste bara berömma dig Belinda, för jag tycker verkligen att du har vuxit otroligt i din roll som programledare. Du är hur proffsig och bra som helst!
Det jag gillar mest med dig är att du verkligen tar dig an alla kändisar, stora som små, på samma normala nivå, om du förstår vad jag menar. Du verkar inte bli "starstruck" som många andra, som behandlar vissa med silkesvantar nästan bara för att de är kända. Istället bjuder du på dig själv och är inte rädd för att vädra dina egna åsikter också, och då blir det en riktigt bra dialog. Man ser att dina gäster slappnar av i ditt program på ett helt annat sätt än i många andra, och det är ju verkligen en viktig egenskap för att göra bra intervjuer. Dessutom ställer du riktigt bra, intelligenta och roliga frågor.

Mer Belinda åt folket! :-)