tisdag 15 april 2008

Pernilla Wahlgren

Har Pernilla Wahlgren klippkort till omslagen på alla föräldratidningar? Unge efter unge efter unge efter unge igen och igen och igen och igen.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Har hela familjen/släkten klippkort till typ allting som har med media att göra? Senast jag såg en av dem var på Gaygalan. Obegripligt. Det var i och för sig inte det enda obegripliga med den galan. I alla fall, hur kan alla dessa Wahlgrens få synas så mycket som de gör? Vem är intresserad? Jag förstår inte.

Tack för en underhållande blogg.

Anonym sa...

Pernilla Wahlgren är ju inte ens intressant längre.... hon är skitsnygg för att va "så gammal", men hallå har inte tidningarna lite mer fantasi än så? Haha

Belinda sa...

Tack Nina!

Amanda sa...

Fast hennes mama-blogg är otippat rar. Svårt att skaka bort den roliga bilden ex-maken målar i sin vanity-publishing-bok dock; Maniska familjemiddagar där alla måste sitta och kollektivt beundra veckans urklipp och teveframträdanden.

Anonym sa...

Två av barnen har dessutom valt att flytta hemifrån för att de inte klarar av henne. De har valt att ta parti för sin pappa...

Anonym sa...

Mama och Family Living i spetsen verkar helt och hållet vara uppslukade av hur fantastisk Pernilla Wahlgren är med tanke på alla repotage. Jag menar visst är hon snygg och har fina barn men det räcker väl att skriva om det en gång.

Fram för lite nya mer intressanta personer att läsa om. Gillade t.ex när du var omslagstjej, Eva Röse m.fl. Personer som man inte läser om varje dag.

Tack för en underhållande blogg och tv-program!

Belinda sa...

Gracias Linda!

Anonym sa...

Vilken tur att jag älskar Pernilla Wahlgren då :)Jag har alltså lättare än andra att få läsa om de jag tycker om! Jippi för mig!!!!!