fredag 11 april 2008

Dagens Hiss/Diss i Aftonbladet

DISS
Vad skönt att Pelle Porseryd hittade sitt ”snälla” sms om Brolle. Det som kom bort helt olyckligt. Bra att vi på Aftonbladet skriver mycket om det också. Man vill ju inte att Pelle ska bära hundhuvud i onödan.

HISS
Borde inte alla få ha en ”Rent hus”-städtant i sitt liv? Någon som piskade upp en (jo, jag hörde själv hur det lät) och med militärisk disciplin såg till att man skötte hus och själ.

DISS
Huruvida DN-intervjun med Martina Bonnier i DN föra helgen var taskig eller inte, har blivit en mediesnackis. Många tycker att Martina framställdes som en aningslös Marie Antoinett-fashionista. Längst går Marie Söderqvist Tralau i Expressen som menar att reportern får lön från Bonnier och därfor borde tänka på hur hon framställer en Bonnier. Är hon helt galen? Men så kommer det också från en PR-konsult som extraknäcker på tidning.

Veckans Puma
Gry Forsell, i Körslaget

2 kommentarer:

Anonym sa...

Pelle Porseryd och Brolle ser ut som enäggstvillingar nästan. Jag hade skitsvårt att se nån skillnad på dom. Sen så är hela den där SMS-historien så jävla löjlig. Vem orkar bry sig? Folk skickar såna där sms i tid och otid och nu "råkade" det bli publicerat för allmänheten... suck. Skriv om viktare saker kan man tycka..! (Tidningarna alltså)

Belinda sa...

Ja det ärlöjligt...