måndag 25 februari 2008

Charlotte Perelli!!!!!

Jag längtar till inspelningen idag. Jag ska träffa Charlotte Perelli. Visst är det konstigt att alla, nästan alla, förhåller sig till henne. Antingen tycker folk att hon är för Gucci, för Dolce, för bräkig eller för sminkad, för lite hemmamamma, för mycket bullbakande. Well, i kväll avhandlar vi ju MEDIEMAMMAN i Studio Belinda. Charlotte ska hjälpa mig fundera kring kändismamma och vad hon vill och vad det är som stör. Ann Söderlund kommer också och Jennifer Jansch, tf chefredaktör på MAMA. Jag har själv varit med i MAMA. Efter många om och men ställde jag upp för att prångla mina böcker och för att skryta "titta på mig!" MAMA är ju en av de tidningar i dag som gör snyggast omslag inget snack. Men även jag har en hatkärlek till vuxna (mammors) kvinnors Vecko-Revyn. Man kollar in dem andra morsorna och jämför eller avskyr och jag personligen går igång på kvinnor som Lisa Fabre (omslagsmamman nu) som flummar om hur hon bara ger sina ungar nötter iställer för godis och om hur man ska sakta ner i livet och yoga. Sååå perfekt. Så nyrikt... så ängsligt. Men lika många kanske stör sig på mig. Eller så stör jag mig mer än andra. Jag borde sluta störa mig på människor. Fast det är mysigt. Att få vandra omkring (mentalt) som en gammal gubbe och mumla och fräsa... Lisa Fabre kanske borde prova det någon gång. Just let it all out baby!

3 kommentarer:

Vicktoria sa...

Jag läste artikeln om Lisa Fabre idag och slogs av att hon var så luddig. Hur sjutton ska hon kunna coacha någon? Jag skulle inte vända mig till henne.

Jenny sa...

Yeah äntligen ett skitfränt och übernajsigt program! Och jag kan se det i MIN tv... helt otroligt!

Charlotte Perelli - ja, vad ska jag säga. Klart att jag har en åsikt, men vette fasen om jag vågar stå för den! Tänk om jag tycker hon ser ut som en transvestit, har ödleögon och alldeles för knotigt ansikte?

Eller så tycker jag hon är skitsnygg, rakt av..?

Ärligt: Om jag hade vunnit Eurovision hade jag ALDRIG, jag menar ALDRIG någonsin ställt upp i Melodifestivalen nåt mer. Man ska alltid kliva av när man är som bäst;-)

Karin sa...

Det som är så störande är att de verkar ha knäckt en kod som åtminstone jag inte har tillgång till. För det går ju inte att ge sina barn nötter när man själv svullar godis. Eller stänga av tv:n när man själv vill titta. Att dra ner på tempot är också svårt. En kombination av att man behöver pengarna, gillar att jobba och. tja, dålig planering.
Jag skulle gärna vara perfekt. Fast min sista minuten planering och förmåga att precis få ihop det funkar också. Och eftersom jag inte vet hur man ska göra annars blir jag lite misstänksam. Fuskar de perfekta tro?