onsdag 6 februari 2008

Jobbiga GI-föräldrar

Min kompis var på föräldramöte på dagis häromdagen. På hennes dagis är folk jätteupprörda över att det hade serverats glass när någon fyllde år men inte en jävel brydde sig om att flera av ungarna slåss. Är inte det typiskt värsterländsk medelklassångest? Folk bryr sig bara om saker som inte är jobbiga. Folk orkar inte by sig om att deras ungar är skitjobbiga utan bara hur GI-anpassad maten dem får i sig är. Shit, nu när jag tänker på det. Vilken pain in the ass många av oss föräldrar är. Vi ser inte våra egna barns otrevliga sidor, vi tar upp hela trottoaren när vi är ute och går med våra gigantiska lattevagnar och vi är så jävla självupptagna. Pratar bara om oss, våra barn och våra egna problem. Blablabla. Folk som ännu inte skaffat barn måste spy på oss. Våra egna föräldrar också säkert.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hahahaha. Åh vad bra. Precis så där har jag tänkt också. Sist jag hade föräldramöte tog gruppens absolut bråkigaste och bitchigaste flickas föräldrar upp att barnen inte borde få ha rosa princessklänningar eftersom deras flicka också vill ha det. De tyckte också att det borde serveras mer hemlagad mat, inte så mycket halvfabrikat, eftersom de flesta föröldrar nog gav sina barn mycket färdiglagad mat hemma.

Belinda sa...

Det är som att föräldrar tror att dagis ska göra allt de inte själva orkar göra hemma, det vill säga laga riktig mat och ge ungarna frukt. Typ.

Belinda "prinsessklänning" Olsson

Anonym sa...

Underbart samma diskussioner här på "våran" förskola.I dag tog fröken ett steg till, jag har sagt att sonen inte äter så bra hemma och fröken kontrade med att han äter sååå bra på förskolan, men det är nog för att de har en riktig kokerska som lagar riktig mat och den är sååå nyttig och god och bra på alla sätt. Öh.. jaja vad tror hon om oss då, att frysen är full av halvfabrikat eller att vi slänger till ungarna varsin gorbyspirog som vi skiter i om de äter upp eller inte.