torsdag 7 februari 2008

"Spela kåt!"

Jag är lite nervös och inte så sugen på dagens uppgift om jag ska vara ärlig. Fredrik och jag ska till en programledarcoach.
När jag var med hos Annika Lantz berättade hon att hon hade gått till en coach som ville att hon skulle spela kåt bland annat. Nu kan det ju i och för sig vara så att hon blev lurad... men jag tror inte det. Jag orkar inte spela kåt. Eller gråta. Eller öva rösten genom att utstöta konstiga läten. Eller låtsasintervjua folk. Är coachen en misslyckad programledare blir det ännu värre. Jag vill gärna lära mig yrket, det är inte det. Men jag sov dåligt i natt, har varit uppe med barn sen klockan 06 och vill inte spela kåt bara. Det är allt.

Återkommer med rapport här under förmiddagen.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Du kommer garanterat att måsta spela kåt... Coachen kanske läser din blogg, hehe. Nu har jag läst ut din första roman och med tanke på det fyndiga fittspråket i den så tror jag du galant klarar av att spela kåt utan att känna dig förnärmad:-) Lycka till!

dr B sa...

hmm, när du nämner det så tycks det mig som det faktiskt finns två olika eror i lantz tevepersonlighet. först en blyg/spexig lantz och sedan helt plötsligt en besatt lantz. den besatta lantz spelade nog egentligen kåt men nådde inte ända fram helt enkelt. tack för upplysningen, ska tänka på det nästa gång hon är i teve.