måndag 11 februari 2008

Linda Skugge goes business

Fick ett rolig sms från Linda att hon övergett sin Odd Molly-vurm för businesslooken. Förstår det! Hon driver ju Vukan.se med järnhand. Nu ska Christina Jutteström ge ut en bok där. Hur smart är inte det? Linda, fixa Juttan till Studio Belinda tack!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen! Gillade alltid Linda men när hon blev kristdemokrat och Odd Molly freak så blev hon för bananas för min smak.Hon behövde helt enkelt sluta koka disktrasor på heltid och börja jobba mer.

Anonym sa...

Haller med anonym! Gillade ocksa Linda innan hon blev sa ytlig och bara snackar TV shopping och stadning. Bor i London sen flera antal ar och har inte sett Linda pa ett tag och hittade hennes blogg. Jag har verkligen undrat var hennes fula klader kommer ifran. Den stilen ar verkligen inte het har. Pendlar ocksa till NY ratt ofta och tack och lov har jag inte sett ODD MOLLY dar heller.

Belinda din kronika var sa ball. surfade in pa Odd Molly. Det var de fulaste klader jag sett. Jag ar fortfarande chockad att den stilen ar inne bland media 35 aringar i Sverige. SAAAAA FUULT.

Belinda du ar ass cool och jag gillar din blogg You rock baby!