onsdag 27 februari 2008

Janne Josefsson på dagis

Vid middagen idag berättade dottern att de fått nya utklädningsgrejer på dagis så nu kan de vara brandmän, poliser och sjuksköterskor. "Inga journalistkläder" skojade jag och dottern såg frågande ut. Kanske att jag ska rota fram en gammal stor mikrofon och klä den med grå ull så barnen får en chans att leka Janne Josefsson. Kanske att jag ska ge fröknarna en DVD "Best of Janne" att visa barnen men då börjar de väl lipa av pur skräck kidsen. Men något måste göras. Barnen har ingen respekt för journalistyrket. Eller mikrofon, gud vad omodernt. Det är bättre att de får:

1. En märkesväska
2 Ett fat kokain
3 En bildbyline i A5-format
4 VIP-kort på Spy Bar
5 Valfri könssjukdom

så kan de ljuva små liven söka ett mediajobb med hög lön redan i morgon om de vill.

5 kommentarer:

Anna R sa...

hahahaha! Du är för skön.
Din blogg är verkligen jätteskojig! Om jag orkade hålla mig vaken ända fram till tio så skulle jag sitta som klistrad framför Studio Belinda varje måndag, jag lovar. Går den inte i repris någon gång då en galet trött 2-barnskvinna är vaken, tex halv sex på morgonen?

Jenny sa...

Det enda jag inte skulle vilja ha av dom där fem punkterna är nr 4. Haha. Men så är jag inget kid längre.

Belinda sa...

Man kan se programmet på TV8:s hemsida! Plus att en sketch ligger ute på bloggen; Mediamamman

Anna R sa...

Aha ska genast kolla in. Dålig research av mig.
Tack snälla!
Men... måste bara säga: istället för ditt program från i måndags ligger - när jag nu klickar på studio belinda loggan...ett reportage om NEIL BUSH! Verkar fellänkat.

Annika sa...

Du kan passa på att ge dem fullständig brist på självkritik, jag har en känsla av att det behövs. Ihopmixat med extremt dålig självkänsla.

Jag är alldeles för snart klar med skolan och ska försöka slå mig in någonstans, tror du att jag kan klara mig utan koks? Jag tog kokain på en nyårsfest för många herrans år sedan och var övertygad om att jag skulle dö. Så det gör jag helst inte om. Är jag chanslös?