lördag 9 februari 2008

Städrock 2?



Jag kunde inte hålla mig. Älskar stora skjortor som ser ut som korta herrskjortor på tjejer. Så jag köpte även den här på VILA igår. Men det är möjligt att den är lite städrockig också. Men säg inte det till mig då!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Både skjortan och skinnjackan skulle göra sig betydligt mer rättvisa om du tog dom på. Just nu ser det verkligen ut som en städrock och skinnjackan ser ut som en sån där jacka som pinnsmala små pojkar bar fem nummer för stora i gamla High School-filmer. Men det kanske är meningen? Själv går jag fortarande i amningströja trots att det är ett halvår sen jag slutade...

Belinda sa...

Men nu är du negativ. Skinnjackan är skitsnygg. Ska ta på den i morgon!

Anonym sa...

På dig är skinnjackan garanterat, ja helt utan tvivel - skitläcker!!! Men på en galge ser det ut som den hänger på en pinnsmal liten amerikansk skådispojke ju... Hoppas du lägger ut en knäppa-kort-min-med-läcker-skinnjacka-på?

eff sa...

Vet inte om jag ska vara stolt eller skamsen över hela st*drocksgrejen nu.

Belinda sa...

Städrocksgrejen var bra! För den blå ser ut som en städrock. Du öppande mina ögon... den här är rak och bara snygg som en herrskjorta. Så tack kära du.

eff sa...

Med andra ord ska jag alltså undanhålla mina kommentarer angående denna nya stass...

Min utilitaristiska ådra vill ju i all enkelhet utrusta någon som gillar herrskjortor med en herrskjorta, men jag har förstått vid det här laget att logik sällan nyttjas av andra än matematiker (som givetvis sällan är utrustade med ett modesinne värt namnet; en logisk(!) konsekvens).
Själv är jag matematikergroupie, vi känns lättast igen på armbågslapparna i mocca och de gälla skriken. Att tweedmodet har spritt sig till andra groupies är bitvis problematiskt.

Belinda sa...

Nädå. Det är okej. Jag har den på mig idag och den är inte städrockig. men den blå var det verkligen. Tack mattegroupie för att du hjälpte mig...