fredag 15 februari 2008

My happy place

I dag är båda barnen lediga från dagis och det är min tur att vara hemma. Vi ska ha en mysdag. Fast det har börjat lite knackigt med att sonen fick tag på och krossade alla ägg i ett tolvpaket i golvet och sedan röjde huset som om han var en C-stjärna från IDOL som bodde sin första natt på hotell. Men när sonen får sina galna tics så brukar jag tänka som dem gör i Greys Anatomy: "I´m going to my happy place".

I kväll ska jag gå ut. Precis, nytt försök. Emma, Karin, Karin och kanske Karolina. Vi ska äta middag på Ljunggrens först och sedan får vi se vad det blir. Det enda jag vet är att jag aldrig tänker sätta min fot på den där skybaren Och Himlen därtill. Har bara hört dåligt om den. Att vakterna är otrevlig och drinkarna för dyra. Låter i och för sig som valfri klubb/bar i hela Stockholm.

3 kommentarer:

Jenny sa...

Wow! Va kul med utekväll! Jag dricker iof inte alkohol men en läsk är säkert dyrare än en drink nuförtiden... Vi vill se en knäppa-kort-min-i-din-utgångs-stass..! Hehe. Själv är jag barnledig hela helgen och ska bara ägna mig åt tangenterna ända till söndag förmiddag! Ha så kul! Det är du värd!!!

Vicktoria sa...

Jag ska också ut och luftas. Tyvärr är det Schlager-spektakel här. Men det kunde ha varit värre (läs; kräksjuka)...

Belinda sa...

Ut och luftas... haha. Roligt uttryck, boskap som vi är...