måndag 11 februari 2008

Petter goes Anna Wahlgren

Om ni missade programmet ikväll måste ni hitta en repris eller se det på TV8:s webb. Det är faktiskt oslagbart när Petter förklarar hur det går till hemma hos honom när de kör sömnmetoder på sina ungar. Jag har haft många underbarar gäster men so far har nog Alexandra och Petter varit de roligaste. Förlåt Alexandra förresten att jag kallade dig Alexandra Pascalidou...

3 kommentarer:

Ina sa...

Jag gillade verkligen programmet. Det jag tycker är så otroligt bra med dig, är att du genom att dela med dig av dig själv till dina gäster får en så bra dialog. Det blir inte lika ensidigt som det ofta blir när andra intervjuar. När du säger "så är jag också", eller "precis så var det för mig också" så märks det att dina gäster slappnar av mer och du har möjlighet att utveckla dina ämnen mer än andra gör.
Du känns genuin och du jag tycker att det är skönt att du är så naturlig.

Belinda sa...

Åh vad fint sagt. Jag blir jätteglad. Jag försöker- på gott och ont- att vara mig själv för jag vill inte vara Tv4-duktig och bara säga rätt efter manus.
Tack Ina! Nu är jag glad hela dagen!

Ana sa...

Jag såg! Det var jättebra Belinda, skitbra med Petters uppfuckning av femminuters också. Go girl! Du får snart 100 000 tittare ska du se. I can feel it coming.