torsdag 21 februari 2008

Fredriks sex-handikapp!

Det har kommit till min kännedom att Fredrik Virtanen inte går ner på tjejer. Det kan väl inte stämma? Ni kanske tänker nu att ska hon skriva så om sin producent, ens veta om detta men hey, detta är ingen vanlig arbetsplats på något vis. På gott och ont. Men. Jag läser på Freddans blogg att han inte går ner på tjejer. Nu faller det på plats varför han är singel så mycket. Eller som Niklas uttryckte det: "Nu fattar man varför han grisar när han äter". Någonstans måste ju han få utlopp för detta handikapp.

Sedan vill jag bara hälsa alla kvinnor som i framtiden kommer vara med Fredrik: Jag beklagar sorgen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Belinda! Kan du mejla mig? Fredrik har min mejladress. Det gäller en idé jag pratat med Linda Skugge om och jag tänkte fråga dig vad du tycker.
Mejla mig bara din mejl så skriver jag tillbaka och berättar kortfattat.
Kram Åsa Jinder

James sa...

Nu får väl Virren skärpa sig. Det är väl klart att man lappar mule.

Vera sa...

Men hallå ... det går ju stenbort!! Undrar dock om han låter tjejer gå ner på honom ;)

Bandyfrun sa...

"gå ner på"

Hahhahahha... Ja du Freddan, där har du det. Min idrottsman här hemma säger att det är så man blir sjuk. Idrottsgrabbarna aktar sig som f-n för att vara orala innan match. Betyder det att du är en j-la pigg, kry och trist kille?


/V

Belinda sa...

Freddan gjorde precis en stor hälsoundersökning, jag ska kolla! Men jag har aldrig sett honom idrotta eller ens småspringa... han är trött på morgnarna ocvkså...