onsdag 13 februari 2008

Stockholms sämsta provrum!

Jag hatar kassa provrum. Min två i bott-lista just nu ser ut så här:

1. Indiska (alla jag varit på)

Det som stör mig med Indiska är att de försmalar speglarna. Det gör även H&M i Globen (inte i provhytterna utan i själva affären). Det finns inget taskigare man kan göra mot oss brudar. Det förstör allt. Det slutar med att vi köper kläder som vi tror att vi är skitsnygga i och sedan kommer vi hem och har gått upp sex kilo. Som att gå på att man ser ut som Heidi Klum, och sedan bli fråntagen den uppfattningen just när man accpeterat att man är Heidi Klum. Otroligt sorgligt.

2. Monki (Götgatan)

Ingen extra-spegel som man kan se sin stora röv i. Dålig belysning. Eller dålig, det är belysningen från helvetet. De celluliter man redan har, fördubblas samtidigt som det ändå är lite för mörkt för att få grepp om hur man ser ut i kläderna.

4 kommentarer:

Johanna K sa...

Jamen Belinda! Jag älskar speglar som försmalar. Jag kan stå i evigheter och spegla mig i dem och ibland tar jag foton också. Struntsamma att jag ser annorlunda ut hemma. Det är ju värre när man ser ut som en blekfet padda. Då vill man ju bara gå hem och svälta sig. Och det är liksom inget kul. Det stämmer inte överens med min självbild. Hellre ljuger jag för mig själv och är glad än ser sanningen och är deppig :-).

Jag har testat en "personal shopper" på Åhléns City också och my god är speglarna vidriga där i deras ps-provhytter! Till råga på allt har du hela tiden med dig en tant som vill sälja så mycket som möjligt och därför säger "åh! underbart!" om allt du tar på dig.

Vera sa...

Det där är ett sådant typiskt problem - med provrum som suger ...
Bästa provrummen finns hos butiken Prickig Katt (i gbg) tycker jag i alla fall. Ordentliga speglar, gott med plats, härliga tavlor med olika peppande budskap som "Du är vacker! mm ...
http://www.prickigkatt.se/
Och nej. Jag har inte blivit sponsrad för att säga detta.

Lindisen sa...

Åh, vad jag håller med om Monki! Och var är dealen med de utsågade bitarna i tyget som hänger för?? Tappade pusselbitar?

Jenny sa...

Jag köper med mig massa kläder hem istället. Provar hemma i skum belysning och ärlig spegel... haha. Sen lämnar jag tillbaka det jag inte KAN HA...!