lördag 28 juni 2008

Brazilian och kontaktannons

"Linda" skriver: En bekant som jobbar med vaxningar berättar titt som tätt om 14-åriga brudar som gråter när de kommer för att vaxas i underlivet. Skälet till varför de beställt tid är att deras killar ställer det kravet på dem.

Jag: Frågan är vad vuxna kvinnor skyller på. Jag känner hur många som helst som gör brazilian. Jag föder hellre tvillingar, samtidigt. Verkar göra mindre ont. Men jag har en tillförlitlig källa som påstår att varenda grabb nuförtiden är vaxad överallt också. Å andra sidan, hur snyggt är det med rakhyvelbikinilinje egentligen? Med små finnar och stubb. I dag såg jag förresten en tjej med massor av hår under armarna och det är inte snyggt. Varken på män eller kvinnor tycker jag. Men jag kan bara konstatera att jag är väldigt glad att jag inte är på singelmarknaden. Känns som om jag inte skulle klara mig en endaste dag. Hur skulle min annons se ut liksom:

"Halvpryd rakhyvlad 34-årig mama (besiktigad men med körförbud) söker en vän för skogspromenader, videokvällar och delat hushållsarbete. Utför helst inte för avancerade övningar i sängen, foglossningen har ännu inte släppt helt."

Wow. Bäst att hålla hårt i dörren innan alla män slår in den.

3 kommentarer:

Anonym sa...

JAg och några kompisar diskuterade det där häromdagen.Vi är singlar(eller var,tills för en v sen)och snart 30 år och har behållt håret dem flesta av oss,förstår inte att man vill göra ngt man lider av för ngn annan.Tyvärr så är det mest tjejer som hetsar varandra i den här frågan för jag har inte mött en kille som brytt sig och jag har mött många...haha.Visst att det inte är snyggt med hår under armarna men hur snyggt är det med en hårlös bull... Alla gör som dem vill men ibland undrar man ju.

ulrika sa...

Jag har skitmycket hår överallt, och jag kör med rakapparat - rakhyvel ger som du skriver röda prickar = snyggo. Not. Rakapparat funkar jättebra. Men. Jag HATAR att raka ben, bikinilinje, armhålor. Det tar en oändlig tid (har en massa mörkt lurv på i princip hela benen, även lårens baksida och insida, trots att jag är svenskt råttfärgad/blond på huvudet), och jag avskyr att behöva slösa bort den på något så urbota tråkigt. Ser jag någon tjej med hår under armarna - coolt! Det är modigt, skönt, vad fanken! Och ser jag någon (tjej) med mycket hår på benen - åh! Då smälter jag. Om hon samtidigt är cool är min dag gjord :-). Så dubbelmoralig är jag.

Belinda sa...

Vad skön du är Ulrika haha