tisdag 24 juni 2008

Mitt gnäll är mitt gnäll

Anonym skriver:" Läste om din syn på mama och landställen, det känns mest som tråkigt gnäll. Hur du uppfattar saker speglas väldigt klart men världen är inte så hård, cynisk, kall och tråkig. Ett tips är att flytta från stan, byt miljö så får du större perspektiv. :)"

Hej Anonym. Mitt mellannam är gnäll, hur kan detta missas?! Men flytta tänker jag inte göra, jag gillar inte förändringar ser du. Jag är som Ferdinand, jag vill helst sitta under min korkek (bara det är nära till en bar, ett H&M och en toalett) och fundera.
Flytta till en mindre stad än Stockholm är också otänkbart. Det är nog byhåla här. Men tack för omtanken. Och jo, världen är kall, cynisk och hård. Tyvärr. Men jag försöker sprida så mycket kärlek jag kan här på jorden. Jag vill vara din älva, som lyfter upp dig ur all stress och låter dig dansa bland blommorna på ängen. Puss.

2 kommentarer:

Emma sa...

Fan va du är skön Belinda. Jag skulle också vilja bli upplyft av dig, men istället för att dansa på en äng kan vi väl ta ett glas vin. Puss och kram

Anonym sa...

*skrattar*
Tack för att du förgyller min vardag, speciellt idag när jag är hemma och är sjuk. Du sätter ord på nästan alla mina tankar. Det där om landsställe stod jag och en dagismamma och diskuterade häromdagen. Vi var typ de enda kvar i stan (hämtade sist på förskolan klockan halv fyra) dagen innan midsommar. Fröknarna sa; Ja, jo alla har ju åkt till landet. Landet!?
Ja, tack i alla fall att du gör dina tankar hörda. Jag älskar det.
Johanna