tisdag 17 juni 2008

Sex and the bimbo-debatt

Hans Wiklund ska ha sagt i radion att tjejer som gillar Sex and the city-filmen borde straffas med att bara få halva mäns löner. Ungefär som nu då? Men så får han ju tycka om han vill, att det är en ytlig dålig film med ett ytligt dålig budskap. Jag tycker själv att hela SATC-hysterin börjar bli lite väl mycket. Jag har inte ens lust att se filmen längre.

Men jag gillade verkligen teve-serien men SATC är som Dallas för mig. Fin såpaunderhållning i sin genre. Eller nej förresten, jag ser hellre om gamla SATC-avsnitt än Dallas. När jag var gravid andra gången och gick över tiden tittade min man och jag på SATC hela kvällarna för att slippa vara nervösa. Funkade jättebra.

Men det roliga med Wiklunds lilla utspel är att han tycker att om man ska lägga pengarna på något ska man gå och se Hulken istället. En grön arg man med övernaturliga krafter istället för shopoholicmansätande kvinnor.

Hugget som stucket säger jag.

2 kommentarer:

http://sammyrose.blogg.se/2008/april/jr-ar-lika-palitlig-som-en-billybokhylla.html sa...

Jag älskar Dallas, den skulle ju också bli film, vad hände där? hörde att typ J-lo skulle spela Sue-Ellen, eller har jag fel?
Skönt att det inte blev dock. Hade liksom blivit för trist.

Hur som. Tur att tröjan passade.

CitySlicker sa...

Hans Wiklund är så hemskt mycket ute och cyklar nu. Man får tycka vad man vill om SATC-filmens ytlighet och ingen behöver tycka om varken shopping eller kvinnorna i filmen, men att säga saker som “om man gillar satc förtjänar man hälften av en mans lön”, är han helt dum i huvudet? Jag tjänar dubbelt så mycket som de flesta av mina killkompisar och jobbar dubbelt så hårt - och jag förtjänar inte det för att jag gillar skor?!? Han dissar alla kvinnor som längtar efter att hitta sin drömkille - själv är han gift med Emma Supermodell. Han är en patetisk, ängslig, kissnödig mansgris.