söndag 22 juni 2008

Sent in i matchen

Anonym: "Så himla larvig du är. Kan du inte tåla att någon kommenterar vad du faktiskt skriver och "nej, vi kan inte bli kompisar igen för du säger emot mig" så vet jag verkligen inte vad du har i bloggvärlden att göra! Det här känns som en sandlåda. Stå för att du dricker rödvin på ett barnkalas när du skriver det och börja inte dra fram "Amen, det där var ju IROOOOONI, hajar ni inte att det var Jånni Balle som sa det" för då blir det rena rama femårsnivån. Acceptera att folk har åsikter eller lägg ner."

Hej Anonym. På min blogg får man inte ha vilka åsikter man vill, eller vara hur man vill, det har du snappat upp korrekt. På min blogg får man inte:

Ha Odd Molly-kläder
Vara amningsfascist
Läsa Family Living
Skriva "Jånni Balle"

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det var snabbt marscherat! ;-) Strålande reaktion. Tydligen "får" man skriva Jånni Balle eftersom du lyfter fram det i ett alldeles eget inlägg dessutom istället för att bara låta det ligga i skymundan flera dagar bakåt. Tack! Du verkar dock ha missat vad jag hänvisar till.

Belinda sa...

Tack. Som sagt, det är min blogg och jag är inte särskilt konsekvent av mig som du kanske märkt.

Maria sa...

Får man läsa Mama?

I love Mama. Dessutom har du ju varit på löpsedeln där =) Bra reportage, du är klok du Belinda.
Men har inte Mama blivit liiiite to much på sista tiden? Lite väl mycket...Jag vet inte. Ha coola kläder/ plantera med barnen/ ha en karriär. Eller dö. Typ?
Gillade den bättre på Carina Nunstedts tid.

Belinda sa...

Ja, Mama får man läsa just för kombinationen njutning/störa sig så att man vill slå sig själv i huvudet.

hanna sa...

Hahahahaha! Fantastic, idag är en bra bloggdag! :D