måndag 30 juni 2008

Morgonpasset och jag

Först gick jag upp 06.00sedan drack jag kaffe och övade poserDå blev jag pigg och redo att möta dagen. Carpe diem.Sedan träffade jag fina Martina, programledarenSedan bondade jag med störthärliga gästen Ingwar Gemzell, pensionerad präst. Amerikabåtarna var en vanlig arbetsplats för homosexuella män under mitten av 1900-talet och Gemzell var en av dom. Det verkar ha varit skitkul ombord. Party. Vi förenades också i vårt missnöje över Jonas Gardell som vi tycker är aningen överskattad som riksbög.Sedan spelade Anna Maria Espenosa. Vilket namn, ni hör. Hon sjöng lika vackert.Anna Maria och Martina hade likadana träskor (mediebrudars och söderbors uniformsskor i Stockholm i alla fall) men när jag sa namnet i radion blev det kalabalik. Det är ju Sovjet-radio, jag glömde det. Alltså ingen reklam. Men första dagen gick bra. Vi fick mycket mejl och sms. Jag blev kallad både MILF (en kille bildgooglade mig under sändning, vilken energi), toppen och dum i huvudet. Fortsättning i morgon.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kollade just på en repris på Studio belinda, Du är kanon! Ser fram emot en intressant och trevlig höst. Lysande programledarstil, kör på det du gör, det är helt enkelt så skönt!

Det är så kul, när jag har hittat ett bra program på TV så upptäcker jag samtidigt att du bloggar SAMT är på radion också! Skoj! Nu kan man se fram emot morgonpasset också, det kan bara bli bra. Lycka till!
Mvh Karolina, en Belinda och SATC-fan i cyberrymden

Belinda sa...

Jag ska göra mitt bästa i höst för att det ska bli bra!

Karolina sa...

Hej igen, Jo så märkte jag att du var från Göteborg dessutom, det är ju jag också men bor sedan en tid tillbaka på en satellit längre söderut i landet. Känner så igen din känsla av dragningskraften hemifrån, det verkar så mkt enklare och hemtamt därhemma. Tröstar mig med att jag säkert skulle längta bort om jag hade bott kvar men ändå så kan jag inte släppa känslan av att vilja leva ett göteborgsliv och känna till varenda sten och kotte och slippa vara en stranger hela tiden. Mvh Karolina igen, som nu är en ännu större Belinda-fan

clara sa...

Var kommer de där hippa träisarna ifrån då?!