måndag 16 juni 2008

Påhopp igen

Hillevi Wahl igen: "I vart och vartannat blogginlägg hyllar Belinda alkoholen, sin vuxenvälling.
Som så många andra pubertala mediamänniskor. Det verkar som om alla i mediasvängen har en alkoholindränkt snuttefilt som de vägrar släppa. Seems a lot like an addiction to me."

Jag känner bara hopplöshet när jag läser det. Jag tänker inte sluta skoja på min blogg. Kalla rödvin för mammavälling. Eller berätta om när jag varit ute och festat. Men det rör sig inte om vartannat blogginlägg med det liv jag lever, långt ifrån. Kanske om jag visste att det skulle bli reaktioner, hade jag redovisat att "mycket vin" inte alls var det men jag gillar ju att provocera lite också. Och visst, om Hillevi vill göra en billig poäng, be my guest. Om hon tror att alkohol är min snuttefilt, hur ska jag försvara mig. Det är även under min värdighet att försvara mig mot det påhoppet. Fullkomligt under min värdighet.

Nej Hillevi, ingen love and peace mellan oss.

4 kommentarer:

Anna sa...

De som haft obehagliga alkoholupplevelser slår nog tillbaka på allt, och det tycker även jag är trist. Till och med lite fördomsfullt.

Som att jag skulle ifrågasätta och uttala aversion mot samtliga mopedister, bara för att det i vår småstad finns ett (1) gäng som lever rövare och kastar ketchup och ägg på fotgängare.

Närmsta liknelsen jag kunde ta ut egen ficka...

Maya sa...

Det är klart att någon som Hillevi med hennes bakgrund reagerar när det pratas om alkohol, men det känns som att hon tar åt sig lite väl mycket. Om man inte har någon självdistans alls, hur kul är livet då???

Stå på dig, visa vad Göteborgare går för! ;)

A.M.O. sa...

Men så tröttsamt!

Jag blir förvånad att Hillevi Wahl, som växt upp med en alkismorsa, vräker ur sig något liknande. Jag trodde att hon om någon hade större koll på skillnaden mellan bruk och addiction... tydligen inte.

Anonym sa...

´Men suck. Jag har inte hängt med helt och hållet men det här verkar ju skittrist.
jag förstår paniken om man kommer från en alkisfamilj, MEN nån distans och försåelse får man väl försöka ha.
Herregud!
Jag gillar din stil Belinda, så jävla mycket.
Stå på dig.
Skål!

mvh
Anne Haavisto


www.foraldrarochbarn.se/blogg