fredag 27 juni 2008

Tvångsjordgubbe

Just nu sitter jag och tittar på sonen som försöker tvångsmata sin docka med en jordgubbe. Han är sjukt stressad över att det inte funkar. Så som han försöker tvinga dockan... man skulle kunna tro att det bor en future serialkiller i den lilla pöjken.

4 kommentarer:

Anonym sa...

hej, jag har aldrig lämnat en kommentar någonsin även om jag läser en hel del bloggar, men jag måste säga hur mycket jag uppskattar dina inlägg, de är välskrivna, roliga och mycket läsvärda! Jag är också lite förnärmad över att det inte är fler kommentarer, vilket är anledningen till att jag skriver, så att du inte tröttnar, pga brist på respons alltså. Må gott!

Belinda sa...

Tackar. Men vet du, jag skriver inte för att bli läst av 70 000. Jag skriver här för att det är så jävla kul. Att få ur sig småbitarna. Men tack, det värmde.

Anonym sa...

jo jag vet, jag har en blogg som jag använder som en slags journal för min dotter 1 år, och det är inte meningen att den ska bli läst av massorna, men när det väl kommer en kommentrar, från farmor eller morfar så är det så himla kul, det är liksom det som gör den "fyndiga" formuleringen värt det, annars kunde man skrivit det precis som det var, helt rakt upp och ner :_)

Belinda sa...

FAst det som också är jobbigt med kommentarerna är att då vet att man att man är läst, på gott och ont