söndag 15 juni 2008

Rödvin

Vi ha haft öppet hus för våra kompisar och deras barn för att vår dotter har fyllt fem år. Jag har druckit väääldigt mycket rödvin. NI vet vad jag säger. Rödvin=mammavälling

4 kommentarer:

A.M.O. sa...

Så amerikanskt!

Min svägerska berättade att föräldrar förväntar sig ett eget kalas vid sidan av barnkalaset i LA, där de bor. De har fördrinkar och hela baletten medan ungarna kör sitt race.

Anonym sa...

Belinda, jag älskar älskar ju dig i vanliga fall men...Visst var väl detta ironiskt?!
Eller tror du att lyckliga barn på kalas gillar att de vuxna dricker vin och luktar konstigt och eventuellt blir påverkade?! själv hade jag en alkoholist light till pappa när jag var liten, och believe me, på barnkalas passar vin INTE in.
Sorry om jag låter präktig, men vem lyssnar på de små barnen?!

Belinda sa...

Jag har svarat dig på bloggen.

Anonym sa...

Tack för ditt svar!!
På ett sätt håller jag med dig, på ett sätt inte. Åhhh, det är så svårt. Själv dricker jag ju också ett glas vin till maten ibland, och har INTE glömt mina kompisar, och går planlöst på H&M, och tränar, och partar loss iallafall typ en gång i halvåret.
Samtidigt som det skär så i mitt hjärta när jag ser en bekant som har barnvakt till sitt barn VARJE HELG för att hon ska ut och festa. Lagom är ju ett bra ord för sånt här.
Fast sedan tänker jag ju också på folk som läser din blogg och bara "Hey, jag har skaffat barn men inte FAN tänker jag ändra på mitt liv för det, närå, jag ska festa och shoppa och gå på bio som aldrig förr. Belinda håller med mig!!" För jag vet ju att det inte är så du menar. Och det är de barnen jag har lite ont i hjärtat av, för föräldraskapet handlar ju trots allt om en del uppoffringar. Alldeles underbara sådana, men ändå så måste man väl ge upp en liten, liten bit av sig själv när man får barn? Inte en chans att jag skulle hinna jobba heltid, festa, shoppa, gå på bio etc under 1 vecka och ändå hinna vara en närvarande och bra mamma åt mina barn.
Sorry för min långa kommentar, råkade bara bli så...
Och I still love you, du är en av mina absoluta favoritskribenter!!!
/Kram Clara