söndag 29 juni 2008

I morgon är det dags

Nu får ni börja ladda för i morgon. Då sitter jag där i P3, Morgonpasset. Mellan 08-10 (tror jag, hjälp, det måste jag kolla) Jag fick just schemat mejlat till mig.

Mån 30/6: Ny måndag, ny sommarkompis! Dags för krönikören, författaren och programledaren Belinda Olsson att ta över stafettpinnen! och så kommer Anna Maria Espinosa och spelar live för Martina och Belinda! Dessutom börjar vi ladda för Europride redan nu genom att få oss en dos härlig hbt-historia. Amerikabåtarna var en vanlig arbetsplats för homosexuella män under mitten av 1900-talet. Ingwar Gemzell var en av dem och på måndag kommer han hit och berättar!

***

Tis 1/7: Det blir drömgäst i Morgonpasset i P3! Ida från Falun har önskat komikern Johan Glans till Morgonpasset i P3 och hennes önskning går i uppfyllelse på tisdag! Dessutom ska Morgonpassets reporter Emily Asserbäck undersöka hur det går att sommarjobba i en berg och dalbana!

***

Ons 2/7: Fäktaren Emma Samuelsson kommer och lär Martina och Belinda att fäktas! Vi får en rapport från cyckelfreaket Markus Andersson som ska cyckla från Smygehuk till Treriksröset! Och så avslöjas tv-kocken Christian Hellbergs värsta grillminnen.

***

Tors 3/7: Morgonpasset i P3 sänder direkt från World dog show - Världens största hundevenemang! Det blir Hundgrooming och Mange Schmidt som spelar sin sommarlåt live för en gläfsande publik!

6 kommentarer:

Akan-Kakan sa...

Oh, jag ska sitta så bänkad det går! Hittade nyss din blogg, och har hittills hållit med om ALLT jag läst. Haha, jag är faktiskt inte ironisk. Du skriver så bra! Du borde kanske bli journalist?

Belinda sa...

Eller programledare... Hehe

Anonym sa...

Ingwar Gemzell? För vilken gång i ordningen berättar han om detta som knappast kan vara intressant för särskilt många...

Belinda sa...

Men fredrik, hur många gånger har inte Jonas Gardell berätatt sin historia. Gillar du honom?

Belinda sa...

Men fredrik, hur många gånger har inte Jonas Gardell berätatt sin historia. Gillar du honom?

Anonym sa...

Årets andra sommarplåga efter Dj Tune feat Orremannen - Bag in da box kommer NU!!!

Dj Pish - Tjena Tjena

http://www.youtube.com/watch?v=qQGd5BhbYwU eller http://www.tjenatjena.com