tisdag 10 juni 2008

Perrellis timeout


Charlotte och Nicola Perrelli tar "time out". Time out. Vilket bedrövligt ord, Mona Sahlin jag kommer aldrig att förlåta dig. Låt nu Perrelli-sagan blir en lärdom, alla Odd Molly-mammor, Göran Hägglund-typer med flera som inte förståååår varför folk ger upp så lätt idag. Nicola kan inte sätta på en tvättmaskin (alltså knapparna), han gör nada hemma enligt henne i intervjuer, han klagar att det är jobbigt att ha ungarna och drar på vinresor istället. Han beter sig kort sagt som en laaaat hemmafru. Det är bättre att Charlotte skaffar en riktigt fru.

Men nu är inte MAMA 2.0 långt borta, känner ni det? Kristin Kaspersen ska ju också skilja sig. Carola och Tilde de Paula är skilda. Lena PH separerad. Alla snygga kändismilfarna är ensamstående. Kvinnor med cash behöver inte män längre. En tidning om det borde rimligen inte vara långt borta. Någon måste ju kapitalisera på det. Nunstedt? Låt gå för att det blir en tidning för kvinnor med cash, för i Sverige 2008 måste fortfarande många kvinor stanna hos sina män, för annars går de under ekonomiskt. Men säg den kvinnotidning idag som säljer på att skriva om riktiga kvinnor?

11 kommentarer:

Pernilla sa...

Hej och välkommen tillbaka, jag läser just nu "Otrogen på öppen gata" faan vad den är bra. Jag får mej flera goda skratt.
Ha det bra.
Pernilla

Anonym sa...

Läs nunsteds nya tidning "passion for buisness" handlar ju om rika kvinnor. Hon rider redan på vågen :-)

Anonym sa...

Måste fråga igen EFTERSOM DU INTE SVARADE SIST.

Din hårfärg, den är magisk. Would like some. Färgad eller naturlig?

Belinda sa...

Tack pernilla! Glad att du gillar boken!

Belinda sa...

PFB kanske är den nya MAma...

Belinda sa...

Åh, tack. Är min hårfärg magisk! Dels är jag röd i grunden. Sedan går jag till Örjan på Katarina Bangata, Salong Coulisse eller hur det stavas. Han är bäst. Den är liksom lite rödblond (strawberryblonde?) med inslag av slitage och så...

Birgitta sa...

MAMA 2.0 - vänta ett halvår och du har den i din hand.

Hanna sa...

Men du, har du kollat förra amelia, där framstår nicola som värsta superdad.

Kicki sa...

Jag är skitful och min man har sagt att han kommer inte ge mig några bra referenser om separation. Han säger också att han kommer flytta till hus med sjötomt medans jag kommer behöva flytta till kommunens looser ställe. Vad tror Ni, jag kommer nog bli kvar ett tag till:-)Eller kanske blir jag då skitsnygg och rik..........

Belinda sa...

Kicki, ska jag komma och hämta dig i bilen?

Kicki sa...

Tack Belinda,
Men jag härdar ut, måste jobba på bra referenser...... Ha det bäst!