onsdag 13 augusti 2008

Min man får en strippa

Sonen vaknade flera gånger både i förrgår och i natt med riktiga skrik. Det tar lång tid att söva om och vi som la av med välling på nätterna innan sommaren börjar glida ner i diket igen. Dagisbearbetning? Skitjobbigt i alla fall. Jag mår så dåligt av att inte få sova på natten (är morgonmänsk) och har lagt ett förslag på mannen bord: "Om du tar alla nätter själv får du två veckor över jul i Väst-Indien med en strippa".

Inget napp ännu.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Varför skulle han vilja vara med en strippa? 2 veckor i västindien låter ju nice, men om din man är någorlunda vettig kan man ju fatta att han inte vill tillbringa tid med att kolla på en kvinna som tar av sig kläderna för en främmande människa. Det är ju superförnedrande för båda parter. Konstigt val att ge sin man. Jag tycker inte en att det ska finnas ett val att köpa sig till att se kvinnor (eller män)förnedras för att de kan pröjsa för det. I synnerhet när man själv har en dotter. Tycker jag. /Anna

Cecilia sa...

Jag bara älskar det du skriver och givetvis ska jag lägga min röst på dig!
Just nu läser jag din bok Otrogen på öppen gata och jag har inte kommit långt men du har gett mig mer skratt nu än på länge!

Ps: Lägger du ut Ulf Lundell på bloggen så nappar jag, gift som jag ändå är...

Sötbollen sa...

nä Anna.... nu fick du nog det hela om bakfoten =)
å sen tycker jag personligen, som en stark , snygg och klok kvinna, att strippor kan vara väldigt upphetsande!!
så det så!!