måndag 2 juni 2008

Här sitter jag och oduger.


Jag hatar det här. Sitter nämligen på ett kafé och är missnöjd med mig själv.
Oduger.
Jag skulle ha åtta miljoner fler träffar än Belinda brukar ha denna veckan, tänkte jag. Enligt bloggportalens pissiga statistik har jag inte det - vilket naturligtvis är buffel och båg. Herpes (sådan som går att bota, jag är en förlåtade människa) åt bloggportalen.

I dag beror inte min oduglighet på mig. Det har den annars gjort ibland. Vad gäller denna bloggen har jag varit en usel bloggare i flera dagar. Av flera orsaker. Två om jag tänker efter. 1) Jag har varit rätt psykiskt slut på grund av en grej. 2) Jag har varit bortrest med författarlandslaget i fotboll och i Norge visade sig Ines Usmaann ha rätt; internet var en fluga.

Och nu detta:
Så fort jag ska publicera något kommer det upp en jävla Google-logga och texten:

"Server Error
The server encountered a temporary error and could not complete your request.
Please try again in 30 seconds."

Så försöker jag trettio sekunder senare. Och det funkar fortfarande. Och kan jag skriva nåt så kan jag ändå inte lägga upp någon bild. Det gör mig mycket upprörd.
Belinda har kanske inte betalt räkningarna, vad vet jag. Hon kanske har lagt alla pengar på grisfester och dyra handväskor, Odd Molly-prylar.

Det är därför jag sitter här på ett kafé och oduger.


/Ronnie.

5 kommentarer:

Sandra sa...

Vilken fröjd, min favoritkrönikör i bloggform. En sån underbar upptäckt, så här en i övrigt trist måndagseftermiddag! Länkar bums till dig från min egen rasande välbesökta blogg. Kanske kan jag få åtminstone min mamma att surfa in i studion. En pinne till i statistiken.

/Bitten
http://bittens.blogg.se

rödluvan sa...

Bra där! Nu rasslar inläggen in likt vinstpengar på enarmadebanditen=)
Lucky me som har så dödens lugnt på jobbet och kikar ca 34gr/minut! Mer kukkonst silvouzplait!!!!;)

Anonym sa...

Hörru, du, Ronnie. Hur kollar man statistiken?

Anonym sa...

Ronnie! Du skriver superbra, men lägg in fler såna här snygg-ansiktsbilder, och gör lite bättre marknadsföring, så ska du nog få upp bloggstatistiken! Bra att Schulman äntligen fattat din storhet och slängt in dig på innelistan, där hör du hemma alltid!

Men kom ihåg: Fler snygg-ansiktsbilder, bättre marknadsföring = fler unika bloggbesökare!

/Hanna

Thea sa...

Kan jag få sitta med dig och oduga?
Jag känner mig nämligen helt oduglish jag med.....
Kram iaf :)