måndag 28 juli 2008

17-åring biter tillbaka

Minns ni hur jag spydde galla över hotellet i Agia Napa som jag var "tvungen" att spendera en natt på när jag åkte till släkten på Cypern. Nu har en kille som bodde där samtidigt svarat.

Hej belinda,
jag är en 17 årig kille och bodde på melpo samtidigt som dig, tror tom att ja såg dig där. Tyckte att din bild i aftonbladet var bekant. Jag vet inte riktigt om ja kan hålla med om allt du skrev. Visst till mesta dels stämde det, men du behöver ju förvränga allting? jag var nere vid poolen nästan varje dag och vad ja såg fanns det solstolar lite här och var, sen var det kanske två dagar då ja och mina kompisar satte oss vid "familje delen" för då var det fullt överallt. Men vad ska vi göra då när det sitter massa familjer med sina barn på dem andra solstolarna runt den "stora" poolen? ska vi köra ståplats då menar du, när det finns x antal solstolar vid familjedelen? a:cn gjorde det för kallt på rummet säger du? då måste du varit den enda på hotellet som hade en som funkade (var glad för det). Vi andra fick ligga och svettas hela nätterna, då när vi "17 åringar" sprang runt och dunkade i dörrarna och skrek "paaarty". Jag kan säga såhär. Det här 2000 talet, saker och ting har förändrats. sen att fritidsresor skriver att det är ett familjehotell är en annan femma. Men du borde väl veta att det kanske inte är så smart att åka med sin 2 åriga son till centrala ayia napa?! det har ju stått om alla fester och våldtäkter och allt möjligt här nerifrån i flera år. Men ändå åker du hit med din son och vad gör du? DU KLAGAR SOM ATT DU INTE VISSTE NÅTT?! simma lugnt, nu har ja fått ur mig det ja ville säga OCH det kändes J*VLIGT skönt!


Först vill jag bara säga att JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD ATT DU SOM ÄR 17 HITTADE MIN BLOGG.
Jag visste att jag gick hem hos 7-åringarna (känner du Ronnie?) men det här. Stort. Okej, i ärlighetens namn var jag bara på hotellet i en natt. Men det räckte. Att jag åkte dit med min 2-åring (trots alla våldtäkter och fylla) beror på att det blev den billigaste biljetten, att åka charter. Sedan drog jag ju till släkten. Men du, var inte sur på mig. Vet du, jag kan fixa en goodie bag från MAMA:s senaste fest. Med en amningsbehå, en bok av Lisa Fabre, (värsta galna skejtarbruden), och strumpor från Odd Molly. Ska jag skicka?

5 kommentarer:

Jenny sa...

Glöm inte att lägga ned en flaska alcogel i goodie-bagen;)

issa sa...

varför är du så förvånad över att en 17åring hittat din blogg?
jag är 17 och har följt din blogg sen urminnestider. den är jäkligt intressant och roande. jag höll nästan på att få en ångestattack när du åkte till släkten i långtbortistan och inte bloggade på flera dagar! du verkar vara en skittrevlig, intressant och rolig tjej(kvinna?) och jag skulle inte ens kunna tänka mig att sluta läsa din blogg! keep up the good work!

emster sa...

"tror tom att jag såg dig där..."

Fattar du vad det här innebär?

17-åringen har alltså spanat in dig! Bra jobbat Belinda!

Adam sa...

Även jag är en sjuttonårig pojke, men dessvärre inte den som skrev mailet till dig. Men trots det anmäler jag mitt intresse för den där påsen med amningsbehån. Gratis är gott, har min pappa lärt mig, och BH:n kan bli användbar om ett tiotal år då jag troligtvis har avlat barn. Kan du skicka goodie-bagen till mig?

Jag mailar dig om du ger positiv respons på min kommentar.

Med vänliga hälsningar
Adam

Belinda sa...

Issa. Jag har glömt att säga att jag blev glad för din kommentar