onsdag 9 juli 2008

Replik från Emma Lou Pesonen

Jag skrev i går om Aftonbladet intervjun med Emma Lou Pesonen, som började med rynkkrämer när hon var 12, Hon har svarat:

"Till de som tror att min mamma propsade på mig vid tolv års ålder att börja med krämer just för att inte få rynkor - är fel! Min mamma rekommenderade mig att börja med krämer just för att få en mjuk och len hy i stället för en torr och livlös sådan. Och att det just var en av mammas anti-rynk krämer jag provade är helt och hållet en slump. Att sedan just den krämen passade min hy excellent var det bästa som kunde hända mig."

Hälsningar Emma-Lou Pesonen.

3 kommentarer:

Jessica sa...

men usch, vad äckligt liksom! Jag läste någonstans om fenomenet att kvinnor i Kina vill operera sig för att se västerländska ut. Där jag läste det (kan det ha varit i någon bok?!) berättades om en liten 11-årig flicka som skulle operera sina ögon. Journalisten frågade henne om det var vad hon verkligen ville. Då log hon svagt och tittade på sin mamma, som snabbt replikerade: "Ja, det vill hon absolut. Hon vill vara en vacker och åtråvärd kvinna, eller hur?" Den lilla flickan log lite större nu, och nickade. Minns inte om det var exakt så, men hursomhelst. Disgusting!

Anonym sa...

Suck...

Att hennes mamma tyckte hon behövde en kräm vid 12 års ålder för att få en mjuk och len hy istälelt för en livlös sådan..? WTF?

// Jenny

Anonym sa...

Om det är det bästa som har hänt så kan det inte ha hänt så mycket andra bra saker? Hmm.

/Anna