måndag 28 juli 2008

Missbruk av alkogel

Jag läser i SvD att fler och fler unga super sig fulla på alkogel. Fy fan, först och främst. Måste ju smaka skit. Men fatta bra för dom, marknaden är ju oändlig med alla tusentals potensiella langare, dvs morsor som likt prisjägare jagar baciller med tre burkar alkogel i väskan. Grattis kids!

3 kommentarer:

Amelie sa...

När jag var på Arvikafestivalen 2002 bodde jag och mina kompisar bredvid ett gäng som hade upptäckt det där med alkogel. De blandade gelen med läsk och satt sedan där med skummande och tvåliga groggar. Verkade otroligt äckligt, men fulla blev de. Har för mig att de var från Göteborg förresten ;)

.attle. sa...

Hahaha! Det är påhittigt, men det måste ju smaka fan. Fast, smaka fan gjorde mina häxor också. Trots att de inte baserades på alcogel.

Jenny sa...

När jag var "ung" så var det poppis att va full utan att stinka minsta lilla alkis ur munnen. Det var "poppis" att helt sonika stoppa upp en spritindränkt tampong i röven.

Ja, jag säger då det? Var det bättre förr eller?

PS! Själv testade jag faktiskt aldrig det där med tampongen... nästan så jag ångrar det idag. Fast det kanske inte är för sent... haha