torsdag 10 juli 2008

Brrrrattsen

Vänta, jag måste bara säga det här också. Vad härliga dom är.
Jag önskar jag var där. Eller inte.

5 kommentarer:

Jenny sa...

Jag kan faktiskt inte tänka mig nåt värre sätt att spendera min semester på. men jag har väl blivit gammal...

Jenny sa...

Ååå vad jag drömmer om att va en brat. EN RIKTIGT SVAMPBRAT! En smal och snygg tjej. Jag skulle tokblondera mitt hår, bleka tänderna så dom nästan blir genomskinliga, lasebehandla bort minsta lilla skavank efter barnafödande. Förstora brösten till Pamela A storlek. Jag skulle smörja min hud med den bästa anti-rynk-krämen tio ggr per dag. Sedan skulle jag hänga ute på alla fräna klubbar varje kväll. Snorta koks, knulla andra svampar, dricka champagne ur mina skor, dansa på barndisken. Äta rysk kaviar till frukost, köpa väskor för hundratusentals kronor styck. Jag skulle spotta på alla ohippa människor som kom i min väg. Jag skulle se ned på alla moderater.

För att uppfylla alla dessa drömmar ser jag till att skaffa mig en rik svampbratpojkvän som har en pappa som äger fastigheter och bolag åt höger å vänster så vi kan bada i pengar och skicka våra ungar till privatskolor och bara låta dom umgås med andra svampungar. Typ. Ungefär det drömmer jag om varje dag. Sedan skulle jag tala ut i skvallerpressen ungefär en gång i veckan. Beklaga mig, ömsom glänsa.

Tänk vad jag är avundsjuk på alla dessa ytliga och genomskinliga människor. Jag är inte bättre än nån annan, inte du heller Belinda! Vi måste alla sträva efter att bli som Blondinbella, glöm aldrig bort det! Allt annat här i livet är oviktigt!!!

Keep on dreaming;)

Karin sa...

Jag fick din pocket när jag köpte någon tidning för att roa mig på gotlandsbåten. Vilket fynd! Jag roade mig hela gotlandsvistelsen med din bok, den var kanon!

issa sa...

belinda, kom tillbaka.
jag saknar ditt bloggande :(

Johanna sa...

Ahh Belinda, kommer du hem snart? :)