söndag 27 juli 2008

I natt hade grannen fest

Jag kunde inte sova i natt. Somnade vid fyra. Någon hade fest i huset. "Någon" är en 17-årig kille med FF. I dag ligger det ölburkar på grannens gräsmatta, han som bor under oss och vars blommor vi vattnar när han är borta. Jag ska gå upp och njuta av att be 17-åringen plocka upp den. Jag ska skälla också, på att hans brudpolare skrek: "Vad är kåååden???" och musiken som fick taket att nästan krackerlera, så att mina ungar nästan vaknade. Hade dom vaknat hade jag fan ringt polisen. Inget, inget är viktigare än att små barn får sova. För deras föräldrars skull.

Jag hatar unga som har fest. Finns inget värre än unga narcissister som bara skriker och skrålar och spyr. Jo, okej, en 40-årig medieman i samma skick är väl lika vidrigt men ändå. Hatar unga egon. Står inte ut.

Står heller inte ut med mig själv som inte vågade gå upp i natt, ringa på och klaga (min man var ute och ölade). Jag är en sådan där tant som tittar på Efterlyst och tror att man blir gängvåldtagen bara man går till Konsum. Av "mörka" män. Jag trodde att någon med snedfylla skulle hoppa på mig däruppe och mina barn aldrig minnas mig.

1 kommentar:

A.M.O. sa...

Vi bodde i ett område där Umeås alla studenter är samlade när ungen var nyfödd. Fyra dagar efter förlossningen hade tjejen under oss råparty med schlagertema. Vi gick ner i omgångar. De skulle sänka ljudet lovade de, men efter fem minuter var det igång igen. Till slut tog jag med mig den nyfödda sonen ner och sa det är den här ungen ni håller vaken. Så var det ju förstås inte, det var mig de störde. Då tog alla på sig jackorna och gick ut. Haha. Sen flyttade vi därifrån till ett lägenhetshus där medelåldern ligger på 55+. Här trivs jag!