onsdag 30 juli 2008

Är Adam amningsförstörd?

Även jag är en sjuttonårig pojke, men dessvärre inte den som skrev mailet till dig. Men trots det anmäler jag mitt intresse för den där påsen med amningsbehån. Gratis är gott, har min pappa lärt mig, och BH:n kan bli användbar om ett tiotal år då jag troligtvis har avlat barn. Kan du skicka goodie-bagen till mig?

Jag mailar dig om du ger positiv respons på min kommentar.

Med vänliga hälsningar
Adam


Are u 4 real? som vi säger i min förort. Adam. Du borde få en praoplats på någon amningsmottagningen. Något säger mig att det skulle funka bra för dig... Hur länge ammade din mamma dig? Barn som ammas länge blir ju besatta av tuttar. Det kanske är det du är egentligen? Min kompis hävdar att det inte stämmer dock att ungarna blir besatta, jag minns när vi hade diskussionen, samtidigt satt hennes fyraåriga son som hade ammat tils han var tre och försökte knäppa upp hennes blus och sedan försökte han ta mig på brösten när jag stod och plockade med disken. Läskigt.

1 kommentar:

Adam sa...

Belinda, jag är lika verklig som den blogg du driver är.

Jag vet ej hur länge min mor ammade mig, men jag minns inte något om någon amning, så troligtvis slutade jag suga på mammas bröst innan jag fyllde åtta nio år.

När jag tänker efter finns möjligheten att jag kan vara besatt av bröst. Jag, precis som din kompis son, brukar ta min mammas väninnor på brösten. Att deras bröst hänger ned till naveln är inget som bekymrar mig, men att jag tar på dem brukar uppfattas som ett stört beteende. Mammas väninnor ser ut att vara obekväma i situationen, men jag klämmer på och låtsas som om det regnar.

Jag vill bara klargöra en sak för dig, Belinda: När man går i gymnasiet praoar man inte, man gör arbetsplatsförlagd utbildning. Och det är endast de praktiska programmen som gör APU, och jag går ett uteslutande teoretiskt program så någon arbetsplatsförlagd utbildning på en amningsmottagning blir det inte för min del. Men kanske söker jag sommarjobb på en sådan mottagning nästa sommar. Who knows, might meet you there?

Hur blir det med påsen, förresten? Betalar du frakten?

Ta hand om dig, Belinda!
Adam