torsdag 24 juli 2008

Å nu ser ni..... har jag lagt mig i sängen och bloggar. Jag har ätit smågodis. Jag äter alldeles för mycket godis just nu. Min nya producent sätter väl proteindrinken i halsen när hon läser det här. Nå, jag har inte lovat någon något. Jag sviker inga löften. Jag är inte er låtsashurtiga powerwalkingtjej i skrikrosa Juicy Couture-overall.

PS: Jag håller på med en ny bok också. Roberto Savianos Gomorra- en resa i Camorrans land. En enkel vanligt snubbe åker runt på sin vespa och samlar all information om maffian som han kan få tag på. Sedan skriver han den här boken och blir dödshotad för livet. Jag får lite mindrevärdeskomplex av den här mannen. Men jag kanske kan köpa mig en vespa och börja åka runt och samla in all info om mediamammamaffian jag kan få tag på och sedan kommer bomben. Boken som avslöjar att Lisa Fabre äter pizza och Kristin Kaspersen egentligen hatar värmeljus och plädar. Sedan flyr jag till ett yogahotell på Mallorca.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det finns ingen mediamamma maffia. Det är en myt. En maffia bygger på att en liten grupp parasiterar på en stor samhällsgrupp och verkar i det fördolda.

Mediamammorna boundar allt dom kan med alla som är rätt bara för att få vara i rampljuset och vara lite sköna. Inget fel med det men det beteendet skulle maffian aldrig anamma, vilja va i rampljuset alltså.

Så det så!

: )

Jenny sa...

Belinda! Har du fått boken?

Belinda sa...

SKa kolla upp boken på måndag.

Jenny sa...

Kan nästan garantera att du aldrig mer ens vill titta åt en godispåse efter du läst den... haha