fredag 25 juli 2008

Hur blir nästa mammaträff hos Perrelli?

Snälla Belinda, jag ryser av förtjusning när jag läser dina sågningar av jämnåriga kollegor i samma stad. Hur gör ni när ni möts? När du möter Lisa Fabre eller Charlotte Perrelli eller vem det nu må vara på NK (eller var man nu stöter på kollegor. Kulturhusets Rum för Barn kanske? ;-)) hur gör du då? Låtsas som ingenting? Eller är du en Linda Skugge där ingenting du skriver är verkliga åsikter? (Fast hur ska du kunna svara på det om du aldrig skriver dina verkliga åsikter? Det var kanske inte en så smart fråga när allt kommer kring, men jag ställer den ändå. )

Jaa, du kan ju själv tänka dig, hur stämningen kommer att vara nästa gång vi ses på thé och nötter alla tjejerna hemma hos Lisa Fabre. Eller nästa systerskapsmötet hemma i Maria Svelands bostadsrätt. Vem får ta disken tror du? För att inte snacka om nästa gardenparty i Bromma hos Haag. Not invited.

PS: Mina åsikter är dina, baby. Prislista på www.mamafucker.se

4 kommentarer:

Stora Morran sa...

shit sluta vara en sån som rackar ner på andra tjejer/mammor på din blogg. hissa inte dissa.

Du vet ju själv hur det svider i hjärtat när folk anklagar dig för att vara en dålig morsa läs "alkis-morsa"....då är det inte så kul eller hur...

Belinda sa...

Äh, det kan dom ta. JAg kallr ingen för alkis eller ens dålig morsa.

J. sa...

Snälla - fortsätt att vara sarkastisk, elak och vansinnigt rolig! Ge Lisa vad hon tål! Om man skriver så urbota korkade saker som hon gör i Mama, då får man faktiskt skylla sig själv...

Anonym sa...

Haha, men det är uppfriskande att läsa! Jag tycker det är befriande att inte ALLA mediamorsor i Stockholm klappar medhårs. Det känns lite äkta, även om du kanske skålar latte med dem i smyg i alla fall för att få vara med och leka. Fast vad vet jag. Jag dricker ju vare sig latte, jobbar med media eller bor i Bromma.