tisdag 1 juli 2008

Aldrig fucka upp- CSN

Lite försent har jag betalat alla våra räkningarna. Mannen och dottern är som bekant på Cypern och slipper denna huvudvärk. Vi hade sjukt mycket räkningar den här månaden. Räntor, lån, försäkringar, tandläkare, mobiler, telelfon, CSN. Bye bye money.

Jävla CSN förresten, vad dom tjänar pengar på mig. Skulden krymper ju för fan inte. Nästa bok Jens Lapidus skriver, kan handla om torperderna på CSN. Aldrig fucka med CSN, kan boken heta. Blir kanon det. Riktigt läskig läsning.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tur att du tjänar så bra iallafall. Själv är jag en bitter typ som har två högskoleexamen och tjänar lika mycket brutto som du tjänar netto. Ha det bra!

Belinda sa...

Ja det är en himla tur.

Ina sa...

Det känns extra surt om man som jag missade csn räkningarna förra månaden och nu får stå i skamvrån och betala dubbla csn räkningar för både mig och min man, plus påminnelseavgift. Fyra csn räkningar lagom till semestern. Helvete.
Och sjukskriven och fattig är man också.

Anonym sa...

Föregångaren kan heta "Slöa cash" - om CSN:s kundtjänst och deras oförmåga att hålla reda på inskickade blanketter och vilken tid det kan ta att få ut sitt futtiga studiemedel trots att man faktiskt har fyllt i allting rätt! (sa hon bittert)

/Anna

Nikki sa...

japp instämmer CSN suger men visst är vi glada för chansen till utbildning på det sätt vi har;) Gaska upp er flickor finns bättre saker att gnälla om tex. varför grabbar inte kan plocka upp sina jävla strumpor eller stänga en skåpslucka? De ni!

Julia sa...

Jag ger mig faen på att mitt uppskov kommer gå ut ungefär samtidigt som mitt vikariat tar slut. Och jag tror inte CSN uppskattar hänvisningar till hård konkurrens i mediearbetsmarknaden.

BAH.